Site-ul
tau

este la un click distanță

Site-ul tau web este coloana vertebrala a identitatii tale digitale: ar trebui sa fie dinamic, interactiv si sa incurajeze vizitatorii sa interactioneze cu brandul tau. La Verity Agency, ne specializam in crearea de site-uri web personalizate care integreaza armonios nevoile afacerii tale in back-end, permitand echipei tale sa gestioneze usor site-ul si sa produca continut atractiv. Urmand viziunea ta, echipa noastra de programatori va dezvolta caracteristicile personalizate de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele. Utilizand tehnologiile front-end cele mai avansate, vom adauga animatii subtile si elemente interactive pentru a impresiona publicul tau fara a sacrifica functionalitatea. Rezultatul este un site web personalizat, care este rapid, fiabil, sigur si gata sa creasca impreuna cu afacerea ta.

De ce excelam in acest domeniu

De incredere

Verity Agency creeaza site-uri web cu functionalitate personalizata pentru a indeplini nevoi specifice. Ne mandrim cu dezvoltarea de solutii back-end robuste care servesc ca fundament al site-ului tau web.

Eficient

Utilizam cele mai recente tehnologii si ne bazam pe HTML, JavaScript si CSS de inalta viteza pentru a oferi linii de cod de calitate superioara, adesea utilizand o abordare headless pentru CMS.

Adaptabil

Testam, perfectionam si optimizam site-urile web pentru a oferi cea mai armonioasa experienta, indiferent de dispozitivul utilizatorului.

Optimizat

Expertiza tehnica a echipei noastre ne permite sa cream site-uri web de performanta ridicata care sunt complet optimize conform celor mai bune practici SEO.

Continut si functionalitate

Continut si functionalitate

Lucrand alaturi de echipa noastra creativa, vom gasi punctele de intrerupere naturale in interiorul continutului si vom prioritiza functionalitatea, eliminand resursele inutile astfel incat site-ul tau sa raspunda armonios la diferite dispozitive.

HTML, CSS si JavaScript

HTML, CSS si JavaScript

Combinam abilitatile vizuale si tehnice in HTML5, CSS si JavaScript pentru a construi site-uri web rapide, indiferent de cat de complexe sunt nevoile sau ambitiile tale.

Colaborare de design

Colaborare de design

Dezvoltatorii nostri lucreaza indeaproape cu echipa noastra de design inca de la inceputul proiectului, impartasind idei si solutii care sunt adaptate nevoilor afacerii tale si publicului tau.

Ce mai oferim?

Ce mai oferim?

In timpul procesului de dezvoltare a site-ului, veti beneficia de transparenta completa in progresul nostru prin intermediul unui link beta. Odata ce totul functioneaza fara probleme, vom lansa site-ul si vom continua sa oferim suport pentru clienti. Indiferent daca aveti nevoie de servicii de dezvoltare web in Bucuresti, NYC, Londra, Paris sau in alta parte, suntem aici sa va ajutam.

Solutii back-end dovedite

Dezvoltatorii nostri web au experienta in crearea de solutii back-end scalabile si sigure care sprijina cresterea afacerii. Excelam in dezvoltarea integrarilor de sistem care dau putere echipei tale pentru a crea si actualiza continutul prin sistemul tau personalizat de gestionare a continutului indiferent cand acestea sunt necesare. Cu serviciile noastre dedicate de dezvoltare web, site-ul tau va fi configurat pentru a te ajuta sa indeplinesti exact ceea ce ti-ai propus.

CONTACT