Branding

Servicii specializate de branding care genereaza incredere.

Identitatea brandului tau este cea mai eficienta modalitate de a stabili credibilitatea. Daca doresti sa cresti gradul de constientizare a brandului, acesta trebuie sa fie unic. De la pozitionarea brandului, design-ul logo-ului si sistemele de design, lucram indeaproape pentru a ne asigura ca branding-ul tau reflecta esenta afacerii tale. Pachetele noastre de branding includ pozitionarea brandului, identitatea vizuala si tonul vocii; fiecare oferind un serviciu oferit de experti care incepe cu descoperirea si culmineaza in elementele fundamentale de care afacerea ta are nevoie pentru a se remarca.

De ce excelam in asta

Experienta

Ne-am asociat cu branduri din diverse industrii pentru a evidentia calitatile lor unice prin intermediul unui design strategic care le pozitioneaza pentru succes.

Planificare

Inarmati cu informatiile dobandite in cardrul intalnirilor noastre, echipa noastra de experti va dezvolta un plan strategic pentru identitatea de brand, plan care include pozitionarea, tonul si o identitate vizuala completa.

Cercetare

Ne vom dedica complet afacerii tale, efectuând o serie de workshop-uri și audituri pentru a identifica identitatea ta unică.

Arta

Inspirat de viziunea si valorile tale, serviciile noastre de branding vor da viata noului tau brand cu fler creativ si atentie la detalii, rezultand un brand cu adevarat de neuitat.

Propunerea de Brand

Propunerea de Brand

Prin intermediul unei serii de workshop-uri de strategie si mesaj, iti vom ajuta afacerea sa clarifice, simplifice si sa amplifice o singura propunere de valoare si mesajele de sustinere care reflecta esenta brandului tau. Aceasta va servi ca fundatie pentru toate activitatile creative viitoare.

 Identitate vizuala

Identitate vizuala

Pe baza informatiilor obtinute in timpul intalnirilor noastre, designerii nostri vor crea mai multe optiuni pentru o identitate vizuala care sa reprezinte valorile tale si sa te diferentieze de concurenta.

Tone of Voice

Tone of Voice

Un ton of voice distinct ajuta brandurile sa castige increderea si sa ramana in mintea publicului lor. Vom colabora cu echipa ta pentru a crea un tone of voice care s rezoneze cu clientii tai si sa ii incurajeze sa actioneze.

Ce mai oferim?

Ce mai oferim?

Ca agentia ta de branding dedicata, facem mai mult decat sa iti cream o imagine buna. Proiectam totul cu un scop si concept bine definit in minte, astfel incat sa iti putem prezenta optiunile creative cu claritate, permitandu-ti sa iei o decizie informata cu privire la directia cea mai buna pentru afacerea ta. Daca ai intrebari cu privire la serviciile noastre de branding, nu ezita sa ne contactezi.

O carte de brand cuprinzătoare pentru echipa ta

O carte de brand oferă linii directoare clare pentru afacerea dvs. Acesta explică modul în care trebuie utilizate elementele de comunicare și vizuale, permițând echipei dvs. să promoveze marca prin tonul vocii și identitatea vizuală. Odată ce s-a convenit asupra unei direcții creative, vă vom livra documentul Ghid de marcă, care include toate materialele de care aveți nevoie pentru a ieși în evidență pe site-ul dvs. web, marketing prin e-mail, social media și orice alt loc în care marca dvs. poate apărea online. Aceasta va fi resursa ta de referință pentru brand în viitor.

CONTACT